DØRE OG VINDUER

Vi hjælper bl.a. med montering af døre og vinduer, samt glasspartier. Kontakt os og hør mere

Montering af døre og vinduer

J. W. Byg og Montage ApS laver alt tømrer- og montagearbejde. Vi har været i branchen i mange år og tør derfor godt garantere, at du bliver tilfreds med vores arbejde.

Skal du have udskiftet alle vinduer og døre i dit hus – eller drømmer du om et helt nyt glasparti på et sted, hvor der lige nu er en lukket mur? Der er mange gode grunde til at udskifte vinduer og døre. Måske trænger din bolig til et energiløft med nye og bedre vinduer eller måske vil du opgradere husets udseende med en ny stil og mere lysindfald? Skulle dine de gamle vinduer være blevet så slidte, at en udskiftning er det eneste rigtige? 

Vi har god erfaring med montage af døre, vinduer og hele glaspartier. Det betyder, at vi klarer dit projekt hurtigt, effektivt og professionelt. Det gælder også, hvis du ønsker at erstatte en lukket mur med et helt glasparti, så du får mere dagslys ind i din bolig eller din virksomhed. 

20 75 82 78

Ring til os

Ring til os i dag

Skriv til os i dag

Større enterpriser med udskiftning af døre og vinduer

Vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, der har stor erfaring i montage af døre og vinduer, mulighed for at mande op til store projekter.

Det kan f.eks. være udskiftning i en boligforening med en eller flere etagebygninger. I sådan tilfælde er det vigtig at finde pålidelige fagfolk opgaven. Hos J.W byg & Montage fokusere vi på den høje kundetilfredshed, da vi ved det er afgørende for et stabilt samarbejde. 

Hvis du sidder som ansvarlig for opgaven med udskiftning af vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer vi ud og kigger på projektet og giver et godt og realistisk tilbud på opgaven.