DØRE OG VINDUER

Vi hjælper med Udskiftning samt montering af døre, vinduer og glasspartier.

Montering af døre og vinduer

J.W Byg og Montage laver alt tømrer- og montagearbejde. Vi har været i branchen i mange år og tør derfor godt garantere, at du bliver tilfreds med vores arbejde.

Skal du have udskiftet alle vinduer og døre i dit hus – eller drømmer du om et helt nyt glasparti på et sted, hvor der lige nu er en lukket mur? Der er mange gode grunde til at udskifte vinduer og døre. Måske trænger din bolig til et energiløft med nye og bedre vinduer eller måske vil du opgradere husets udseende med en ny stil og mere lysindfald? Skulle dine de gamle vinduer være blevet så slidte, at en udskiftning er det eneste rigtige? 

Vi har god erfaring med montage af døre, vinduer og hele glaspartier. Det betyder, at vi klarer dit projekt hurtigt, effektivt og professionelt. Det gælder også, hvis du ønsker at erstatte en lukket mur med et helt glasparti, så du får mere dagslys ind i din bolig eller din virksomhed. 

  20 75 82 78

  Ring til os

  Ring til os i dag

  Skriv til os i dag

  Større enterpriser med udskiftning af døre og vinduer

  Vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, der har stor erfaring i montering af døre og vinduer, samt mulighed for at mande op til store projekter.

  Det kan f.eks. være udskiftning i en boligforening med en eller flere etagebygninger. I sådan tilfælde er det vigtig at finde pålidelige fagfolk til opgaven. Hos J.W Byg & Montage fokusere vi på den høje kundetilfredshed, da vi ved det er afgørende for et stabilt samarbejde. 

  Hvis du sidder som ansvarlig for opgaven med udskiftning af vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer vi ud og kigger på projektet og giver et godt og realistisk tilbud på opgaven.

  Spar penge på varmeregningen

  Hos J.W Byg og Montage kan vil hjælpe dig med store besparelser på varmeregningen, ved at udskifte gamle og utætte vinduer.

  Hvis dine vinduer er af ældre dato eller de ikke er blevet skiftet siden byggeriets oprindelse, kan der med stor sandsynlighed være opstået revner og utætheder i og omkring vinduet. Oplever du træk fra dine vinduer eller døre, eller oplever du stigninger på dine varmeregning? Så kan det måske være tid til at få udskiftet dine vinduer eller dør.
  Oftest skyldes ca. 30% af et varmetab, bygningen eller husets vinduer. 

  Udover besparelser på din elregning, kan udskiftning af vinduer øge boligens værdi, give dig et bedre indeklima, minimere vedligeholdelse og sætte en stopper for træk.