FACADEMONTAGE

Med stor erfaringen indenfor facademontage og kører rundt på hele Sjælland for at hjælpe vores kunder.

Facademontage på Sjælland

Facademontage er en af vores favoritopgaver! Vi kommer rundt på hele Sjælland og udfører både små og store opgaver for private og erhvervskunder.

Hos J. W. Byg og Montage ApS har vi stor erfaring med facademontage hos private og erhvervskunder. Se fx vores arbejde for Jysk i Korsør.

Det gælder f.eks. bygninger, hvor facaden af alu/glas eller træ/alu monteres med kran. Vi har certifikat til teleskoplæsser med kran, så vi kan påtage os de større opgaver på etageejendomme, hvor der skal lidt maskinelle muskler til at nå op til de øverste fag.
I disse tilfælde med større opgaver, er det ikke et problem for os at skalere op  med mandskab. Vi har en masse entreprise kontakter og kan derfor finde den bedste løsning til dit projekt. 

  20 75 82 78

  Ring til os

  Ring til os i dag

  Skriv til os i dag

  Facademontage til privat

  Vi har også god erfaring med facademontage i forbindelse med almindelige villaer og parcelhuse, som skal udstyres med glaspartier og/eller træ-/alu-facader.

  Du er altid velkommen til at kontakte os med en opgave inden for facademontage.

  Det er ikke let at arbejde med facader og de materialer der hører til. Derfor er det vigtigt at du sørger for at finde en erfaren fagmand, til at stå for opgaven. Dette kan vi naturligvis og desuden kommer vi gerne forbi din adresse og beser opgaven, før vi påtager os ansvaret for dit projekt. 
  Selvom vi kan klare langt det meste, vil vi aldrig påtage os en opgave, hvis ikke vi mener vi kan løse det optimalt og levere det stykke kvalitetsarbejde til dig. 

  Vi kan hjælpe med stort set alle aspekter indenfor tømrerfaget bl.a. køkkenmontage, tag og alt inden for glaspartier, døre og vinduer.

  Vi fokuserer altså på at levere effektivt og professionelt håndværk. Derfor kan du altid forvente en høflig og imødekommende service og kommunikation, når vi kommer til din adresse, for at hjælpe.