KØKKENMONTAGE

Få monteret dit køkken af professionelle. Vi er altid klar til at hjælpe!

Køkkenmontage til privat og erhverv

J.W Byg og Montage har stor erfaring med både små og store sager vedrørende køkkenmontage. Vi sætter både nye køkkener i en hel ejendom med lejligheder, eller hjemme i din private bolig.

Her er kunden som regel et boligselskab, en boligforening eller et entreprenørfirma. Typiske erhvervskunder, som ønsker en stabil samarbejdspartner, der både kan levere godt håndværk og samtidig går op i at overholde alle aftaler og deadlines.

En sådan samarbejdspartner er J.W Byg og Montage. Vi har flere års erfaring og har før opsat lignende, derfor ved vi hvordan vi optimere processen bedst muligt. Ved de helt store opgaver kan vi hurtigt indkalde mere mandskab, så vi kan magte opgaven og komme godt og hurtigt i mål. 

  20 75 82 78

  Ring til os

  Ring til os i dag

  Skriv til os i dag

  Opsætning af nyt køkken

  Hvis du som privat boligejer har købt et nyt køkken, sætter vi det også gerne op for dig. Det kan for mange være en større opgave og det skal gerne sidde perfekt første gang. Da det er irriterende at skulle pille det ned igen og rette det til. Med os som partner, er du sikker på at få et korrekt opsat køkken første gang. 

  Valget af selve køkkenets materialer, stil og elementer er som regel i fokus, men det betyder også meget for indtrykket af dit køkken, at opsætningen er knivskarp og at alle detaljer er på plads. Det sørger vi for.

  Vi er effektive og gør samtidig vores arbejde godt og ordentligt ved hvert eneste køkken. Vi har høje kriterier for godt håndværk. Derudover er det vores vigtigste mål at leve op til vores kunders forventninger. Vi lever af vores gode navn og omdømme, så det værner vi naturligvis om ved at yde den bedst tænkelige kundeservice.