GULVE

Drømmer du om nye gulve? Vi er din lokale tømrer med mange års erfaring med at lægge flotte gulve.

Få dine gulve lagt af en professionel fagmand

Skal trægulvet lægges professionelt og effektivt? Måske har du et større gulvprojekt, hvor der skal lægges mange gulve indenfor en bestemt deadline?

J.W Byg og Montage lægger trægulvet for dig. Vi påtager os gerne store erhvervsprojekter, hvor der f.eks. skal lægges klikgulve i en hel stribe lejligheder i en eller flere ejendomme. Det vil typisk være for boligselskaber, administrationsselskaber, m.fl.

Vi har før haft større aftaler med bl.a. boligforeninger, der skulle have skiftet gulv i samtlige lejligheder. Derfor kan vi sikre dig, kompetente fagfolk, der ved hvordan sådan et stykke arbejde skal organiseres og udføres bedst muligt. 

Hvis du har nogle klare deadlines, vil vi gøre op med det desværre negative ry nogle håndværkere har. Vi fokuserer på at levere kvalitetsarbejde, til tiden – så du kan stole på os. Desuden kan vi altid indkalde mere mandskab, så vi er sikre på en effektiv og hurtig løsning. 

Har du brug for andre tømrerservices som fx montering af døre og vinduer i en ny ejendom, kan vi også klare det. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere. 

  20 75 82 78

  Ring til os

  Ring til os i dag

  Skriv til os i dag

  TILLID I HØJSÆDET

  Vi arbejder effektivt og samvittighedsfuldt og garanterer både en god finish, og at projektet skrider godt frem, når vi tager fat.

  Når du hyrer J.W Byg og Montage til din tømrer-opgave, er du desuden garanteret mødestabile håndværkere, som optræder imødekommende og høfligt. Er du privat kunde, er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have lagt nyt trægulv/klikgulv eller har brug for kompetent hjælp og vejledning til andre former for tømreropgaver. Vi lægger klikgulve på hele Sjælland.