Om os

Vi er din erfarne tømrer i Nordsjælland

Lidt om os

J.W Byg og Montage ApS er et effektivt og kvalitetsbevidst tømrer- og montagefirma, som leverer godt håndværk til både private og erhverv på hele Sjælland.

Vi holder hjemme i Helsinge, og derfor elsker vi at arbejde over hele Nordsjælland. 

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om, hvilke opgaver vi påtager os.

Udover de tømreropgaver vi selv løser for private og erhverv, så udlejer vi også mandskab med bil og værktøj til diverse montageopgaver. Vi har blandt andet certifikat til teleskoplæsser med kran, og kursus i varmt arbejde.

Om opgaven er af større eller mindre karakter, gør ingen forskel for os. Skulle du have en større opgave, du gerne vil have os til at løse, kan vi altid indkalde mere mandskab, så opgaven bliver løst bedst og hurtigst muligt. 

Vi leverer godt håndværk på en ordentlig måde. Vi lægger altid vægt på at rydde pænt op efter os, møde til tiden, optræde høfligt og imødekommende, og selvfølgelig overholde alle de aftaler, vi har indgået med vores kunder.

Derudover er vi medlem af Byg Garanti, som er din sikring som kunde, hvis der skulle opstår fejl eller mangler. Du kan læse mere om dækningen her.

  Firmaer vi samarbejder med

  Vi kan hjælpe med alt indenfor tømrerfaget

  Med mange år i branchen, har vi opnået store erfaring. Dette kombineret med bred faglig viden, sikrer dig det bedste resultat.

  Som din lokale tømrer i Nordsjælland, kan vi blandt andet hjælpe dig med

   

  Hvis ikke din opgave fremgår ovenfor, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med en professionel løsning.

  Vi samarbejder med dygtige underentreprenører i alle faggrupper, så du kan få løst alle typer byggeopgaver hos os.

  Vi passer på hinanden

  Udover at passe på dig og dit byggeprojekt, ved at være medlem af Byg Garanti, så er alle vores ansatte også ansat under gældende overenskomst mellem DI Byggeri og 3F. Det har vi valgt, både for at passe på vores dygtige og dedikerede medarbejdere, men også for at passe på hinanden.

  Med overenskomstansatte, er vi alle sikre på at der arbejdes under ordentlige forhold, og at alle får hvad den løn de skal. Samtidig kan du også med god samvittighed vide, at de ansatte behandles ordentligt. Sådan passer vi alle bedst på hinanden.