OPSÆTNING AF HEGN

VI kommer og hjælper hvis du skal have et hegn om grunden, folden og alt der imellem.

Opsætning af hegn til have eller fold

Opsætning af alle former for hegn. Skal du have nyt hegn om haven, folden eller andre steder på din grund?

J.W Byg og Montage opsætter dit nye hegn effektivt og sikrer samtidig, at det står stabilt og helt lige, præcis som efter en lineal. Når man skal have opsat et hegn, skal det gerne kunne stå stabilt i mange år frem. Vi har opsat en del hegn efterhånden og ved derfor lige præcis, hvordan det skal gøres helt perfekt. 

Med vores nye jordbor, går det let som en leg, at bore huller til dit nye hegn eller stakit. Man skal nemlig godt ned i jorden, for at sikre at det bliver ved at stå lige og stabilt, selv i dårligt vejr. 

Vi kan opsætte alle mulige typer hegn, så vi kan sikkert også opsætte et der passer til, hvordan du forventer det skal se ud. 

  20 75 82 78

  Ring til os

  Ring til os i dag

  Skriv til os i dag

  Hegn efter dine behov

  Hvad skal hegnet bruges til? Der er forskel på havehegn, hegn til en hestefold eller ridebane, og skovhegn – og der er forskellige ting at tage højde for ved hver enkelt type hegn.

  Vi opsætter dit hegn professionelt, og tager højde for anvendelsen, såvel som stolpernes tykkelse og længde. Det skal gøres ordentligt, så dit hegn bliver både flot og funktionelt – og langtidsholdbart. Kontakt os endelig, hvis du har et hegn, som skal sættes op.

  Vi opsætter hegn for private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland – dog kun opgaver af en vis størrelse, hvis vi skal køre langt efter opgaven. Ellers kan det hverken betale sig for dig eller os. Men giv os et kald, så finder vi ud af det sammen.