TRÆTERRASSER

Få en lækker træterrasse til din bolig eller sommerhuset. Vi har stor erfaring med træterrasser og kan opfylde dine terrassedrømme.

Træterrasser efter dine behov og ønsker

Hvem skal bygge din nye overdækkede træterrasse? Det skal J.W Byg og Montage naturligvis.

Alt er muligt. Vi bygger din nye træterrasse efter dine ønsker og behov – så det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne. Er terrassen indrettet godt og gennemtænkt kan den danne ramme om mange gode stunder udendørs hele året rundt – og ikke kun i sommerhalvåret.

Vi har bygget en hel del træterrasser i Nordsjælland, gennem de sidste år. Derfor ved vi hvordan og hvorledes vi opnår det bedste resultat, der holder i mange år frem. 

Når du beslutter dig for at det er tid, til at få lagt en træterrasse, er der flere faktorer du skal overveje. Blandt andet er det vigtigt at afklare hvor i haven terrassen skal lægges og hvor stor den skal være. Ligeledes hvordan den skal se ud samt hvilke farver og materialer du kunne tænke dig. 

  20 75 82 78

  Ring til os

  Ring til os i dag

  Skriv til os i dag

  Få kompetent vejledning

  Terrassen kan laves med vidt forskellige materialer og byggestil, være hævet over jorden, forsynes med trappe, hegn eller overdækning, osv. Bare sig frem.

  Vi tager en god snak om de mange muligheder – og finder frem til en god løsning, som opfylder dine krav og matcher dit budget. Vi vejleder dig gerne i forhold til valg af materialer og løsninger.

  Her kommer vi omkring en masse aspekter: pris på materialer, arbejdstimer, vedligeholdelse, holdbarhed, samt praktisk brug og æstetisk udtryk. Med den rette løsning vil du få større glæde af din terrasse – og glæden vil vare i mange år frem.